Dokumentaarinen hääkuvaus /

Hääpäivä on täynnä kauniita, ohikiitäviä hetkiä ja suuria tunteita. Valokuvaajana haluan ikuistaa kaikki nämä ikimuistoiset hetket ja tunteet teidän näköiseksi tarinaksi,
johon palatessa kaikki hääpäivän ihanat muistot palaavat uudelleen mieleen. 


Itse rakastan suuresti jokaisen hääpäivän tunnelmaa ja haluan teille napata talteen jokaisen mieleenpainuvan hetken päivästänne.
Aamuvalmisteluista illan viimeisiin tahteihin, jotta teille jää parhaat muistot kuvina ihanasta päivästänne.

 

Jokainen pari ja hääpäivä ovat erilaisia ja siksi rakastan hääkuvausta! Ennen hääpäivää tapaamme suunnittelupalaverin merkeissä joko kasvotusten kahvikupposen äärellä tai Skypen välityksellä, mutta paras tapa tutustua toisiimme on kihla- tai save the date- kuvauksessa, jota lämpimästi suosittelen. Olisi ihanaa kuulla yhteinen tarinanne ja millaisia juhlia olette suunnitelleet! Mielelläni räätälöin teille myös toiveidenne mukaisen kuvauspaketin yhdessä teidän kanssa!


Koko päivän dokumentaarinen hääkuvaus alkaen 1790


Pariskuntakuvaus / Kihlakuvaus / Save the date / 

 

Kun mietitte tätä kuvausta, olette löytäneet rinnallenne jotain todella arvokasta ja ikuistamisen arvoista.  Pariskuntakuvaus on ihana tapa ikuistaa kuviksi se, mikä tekee juuri teistä ainutlaatuisia yhdessä. Aikaa kestävät muistot tallennettuina kauniissa miljöössä, juuri sellaisina kuin te yhdessä olette. 

 

Kaikki ne katseet, hellät kosketukset, naurut ja hymyt teidän kahden välillä pääsevät esiin rennossa ja mukavassa kuvaustilanteessa, jota ei tarvitse jännittää etukäteen. Tavoitteeni on tallentaa teille ne aidot hetket täynnä tunnetta, joita myöhemmin kiikkustuolissa muistella hymyillen ja iloisesti hymähtäen.

350€ / kuvia 8 kpl / lisäkuva mahdollisuus


Huomenlahjakuvaus / Boudoir /

Uskon vakaasti siihen, että jokainen on ainutlaatuinen ja upea, juuri sellaisena kuin on ja juuri sen haluan ikuistaa sinulle upeisiin kuviin. Kauniit, hempeät ja sensuellit kuvat itsestäsi ovat ainutlaatuisin lahja, jonka voit antaa itsellesi tai puolisollesi.

 

 

Kuvauksen tarkoitus on korostaa kauneuttasi ja kuvaus toteutetaan aina asiakkaan toiveita kuunnellen. Minulle kaikkein tärkeintä on luoda kuvauksesta asiakkaalle miellyttävä, rento ja mukava kokemus, josta jää ihana sekä voimaannuttava muisto.

350€ / kuvia 8 kpl / lisäkuva mahdollisuusPerhekuvaus miljöössä /

 

Onnea ja suurta rakkautta on perhe, jossa jokainen saa olla juuri sellainen kuin on. Omanlaisensa ja jokainen silti yhtä tärkeä ja rakastettava, ainutlaatuinen. Nämä teidän piirteet ja yhteiset jutut tekevät teistä perheen, yhteisen tiimin, jonkalaista ei ole missään muualla ja juuri ne tekevät teidän perheestä ikuistamisen arvoisen. Yhteiset hetket, naurut, pitkät halaukset ja hassuttelut auringonlaskussa ovat tämän kuvauksen avainsanat.

Lapset kasvavat hurjaa vauhtia ja olivatpa he pieniä tai suuria, he ovat teidän omia onnellisia ihmeitä, joista ikuistetut kuvat ovat aina yhtä arvokkaita. Lapsi saa tulla kuvaukseen juuri sellaisena kuin hän on, omana viehättävänä itsenään. 

Kuvauksessa tallennetaan teille perheenne ikimuistoisia hetkiä miljöössä lifestyle-tyyliin ilman kiirettä ja pönötystä. Tärkeintä on kaapata muistoksi tärkeitä, arjessa niin ohikiitäviä, hetkiä, jotka vuosienkin päästä saavat silmät sydämille. Kauniit auringonlaskun sävyt, luonnonvalo ja teidän tiimi rennolla asenteella, upeiksi kuviksi ikuistettuna tekevät tästä kuvauksesta yhden suosituimman paketin ja myös yhden omista lemppareistani.

 

400€ / noin 100 kuvaa

 

 

Odotusajankuvaus /

 

Odotusaika on ihanaa ja ikimuistoista aikaa elämässänne, jonka ikuistaminen kauniisiin kuviin on ihana tapa ikuistaa muistoja ja erityistä hetkeä elämässänne. Kuvien kautta voit palata aina hetkeen, kun elitte kutkuttavaa ja jännittävää aikaa odottaen aarretta, joka tulisi mullistamaan maailmanne.

 

Aitojen tunteiden ja fiilisten ikuistaminen on minulle tärkeää ja odotusaika on yksi elämän suurimmista hetkistä, jonka tunteisiin ja ajatuksiin voi palata aina uudelleen aikaa kestävien kuvien myötä. Kuvaan odotusajankuvia ainoastaan ulkona miljöössä vuodenajasta riippumatta, sillä uskon, että rakkaus & onni todellakin lämmittävät.

350€ / kuvia 5 kpl / lisäkuvamahdollisuus


Yrityksille /

Kysy lisää: hello@pauliinatahkapaa.com

Kuvat toimitetaan sähköisessä muodossa 2-4 viikon kuluessa. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24% ja matkakulut Turun seudulla.