Kaunis sunnuntai // Creative flower + photography workshop

24/10/2017

Osallistuin muutama viikko sitten mielettömään kukka- ja valokuvaus workshopiin Brinkhallin kartanossa, Turussa. Workshopin olivat järjestäneet upeat, alansa rautaisimmat ammattilaiset; valokuvaaja Petra Veikkola ja Helmivillakko //floristi Erika Välimäki

 

Vilpittömästi yhtään liioittelematta koko päivä aamusta iltaan häikäisi kauneudellaan. Kaikki oli alusta loppuun asti tarkkaan mietittyä & harkittua. Itse arvostan suuresti sitä miten paljon Petra ja Erika olivat nähneet vaivaa jo pelkästään täydellisen miljöön löytämiseen! Rakastan kukkia, valokuvausta, uusia ihmisiä, kauniita asioita ja vanhoja & raffeja miljöitä, jotka kätkevät sisäänsä aikaa, muistoja sekä kutkuttavaa historian havinaa. Mikä siis olisikaan voinut yhdistää nämä rakkauden kohteeni paremmin, kuin tämä ikimuistoinen sunnuntainen workshop.

 

Aurinkoinen lokakuun aamu Turussa alkoi kuohuvalla ja aamukahvilla idyllisessä kartanossa. Aamukahvihan on yksi suurimpia suosikkejani ja oi, miten onnelliseksi yksi kahvikuppi voi ihmisen tehdä niin kauniissa miljöössä, uusien tuttavuuksien ympäröimänä. Vastaus on hyvinkin yksinkertainen - erittäin onnelliseksi ja uskon, että sen leveästä hymystäni huomasi. 

 

Päivän aikana saimme parhaat eväät omien kukka asetelmiemme tekoon taitavalta Helmivillakon Erikalta. Rakastan pipertämistä ja uppoutumista uusiin haasteisiin, joten käteni syhysivät ensimmäisistä tuoksuista lähtien, kun astuimme Kavaljeeri-salin puolelle. Pienestä alkujännityksestä huolimatta sain aikaan täysin oman näköiseni, Pauliinamaisen asetelman, jossa yhdistyvät boheemius, herkkyys sekä tummat- ja seesteiset sävyt. Ensimmäisestä asetelmakokemuksestani huolimatta olen ylpeä ja erityisen iloinen tästä kauniista aikaansaamastani kasasta, joka edelleen paistattelee ylväänä olohuoneen pöydällämme. 

 

Päällimmäisinä ja voimakkaimpina päivästä mieleeni jäivät sanat; kiitollinen, inspiroitunut, onnellinen ja voimaantunut. Miten yksi päivä voikaan tuoda niin voimakkaita ja tunteita herättäviä ajatuksia esiin. Oli hienoa päästä jakamaan ajatuksia muiden osallistujien kanssa ja uppoutua keskusteluihin kollegojen kesken. Kuten tässä päivässä, toimii elämässä muutenkin hyvin se, että kaikkea ei tarvitse osata - sen voi opetella. Kaiken ei tarvitse olla viimeisen päälle ollakseen täydellistä. Hetkessä voi elää ja siitä voi nauttia täysin siemauksin ja riemun kiljahduksin, vaikka sinulla ei olisi hajuakaan mitä olet tekemässä. Näin minä tein asetelmani kanssa ja tekisin varmasti uudelleen.

Kaunis kiitos kaikille kanssa osallistujille ja päivän huikeille ammattilaisille. Suoraan sydämestäni rohkaisen ja lämpimästi suosittelen hyppäämään oman mukavuusalueen ulkopuolelle, se rikastuttaa ♡

 

Creative flower + photography workshop: Petra Veikkola & Helmivillakko

Kukat: Huiskula Oy
Catering: PitoPastantti

Printti- ja paperituotteet: Annika Välimäki Creative
Assistant: Heidi Lahtinen // Kasvijuttuja
Ruukut: Tuias keramiikka
Sparkling: Brinkhall Sparkling

Gaggu: Gaggui Kaffela 

 

Share on Facebook
Please reload