Ikimuistoiset boudoir kuvauspäivät Turussa

29/01/2018

Jos nyt jo lukiessasi tätä ajattelet ettet ole kaunis tai kuvauksellinen, olet pahasti väärässä. Jos ajattelet, että olet jollain tavalla "väärän kokoinen", liian pieni, liian suuri, liian rintava, liian pehmeä you name it, olet jälleen väärässä. Jos mietit ettet osaa olla kameran edessä tai sinusta ei saa kauniita, sensuelleja & kerrassaan mielettömän upeita ja hehkuvia kuvia, olet silloinkin väärässä. 

Olen kuullut nuo sanat ja epäilykset todella monta kertaa monen naisen suusta, niin monessa eri muodossa. Ihan yhtä monta kertaa olen saanut suurimmaksi ilokseni huomata miten se ajatus kaikesta tuosta on yhden kuvauksen aikana muuttunut. Miten vain yhden kuvauksen, yhden tunnin aikana ajatukset omasta itsestään muuttuu. Kuvauksen jälkeen olen saanut kuulla miten voimaannuttavaa, hauskaa ja rentoa kuvauksessa oli alkujännityksestä huolimatta. 

 

Kuvat saatuaan olen saanut liikutuksen kyyneleet silmissä lukea asiakkaiden mielettömän kauniita ja koskettavia palautteita. Sanoja siitä, miten ei koskaan uskonut siihen, että juuri hänestä voisi joku ottaa kauniita kuvia vähissä vaatteissa. Ajatuksia siitä, miten joskus luuli, että kuvaukseen voi tulla vain mallivartaloiset tai hoikat ihmiset. Mietteitä siitä, miten jännitti ja pelotti, että kuvauksessa pitää poseerata ja "osata olla kameran edessä". Voin väittää, että harva, hyvin harva asiakkaistani "osaa", on ollut tai tykkää olla kameran edessä. Eikä tarvitsekaan.

 

Minun kamerani eteen tultaessa sinun ei tarvitse olla mitään muuta kuin mitä olet. Ei tarvitse osata mitään mallitemppuja tai malli-ilmeitä, jotka allekirjoittaneenkin naamalla näyttää lähinnä reaktiolta vatsanväänteistä. Ei tarvitse olla tietyn kokoinen, muotoinen, näköinen tai virheetön ollakseen täydellinen. Eikä kuulukaan. Kamerani eteen astelee ihan tavallisia naisia, iästä, koosta tai muodosta riippumatta ja juuri siinä on kaiken suola ja sokeri. Jokainen näistäkin kuvien järjettömän upeista naisista on ihan tavallisia naisia ja kuinka upeita he ovatkaan juuri sellaisina. Näyttävät jumalaisilta juuri tuollaisina ja se on kaiken tarkoitus. Jokaisessa kuvassa minä näen mielettömän kauniin ja ihastuttavan naisen, oli se koko tai muoto ihan mikä tahansa. 

 

Rakastan boudoir kuvausta (huomenlahjakuvausta, tai millä nimellä sitä haluaakin kutsua). Mielestäni jokaisen kannattaisi tulla kuvatuksi, ihan vaikka vain itseään varten. Mielestäni on uskomattoman rohkeaa tulla kuvaukseen (jossa yleensä ollaan vähissä vaatteissa) tuntemattoman kuvaajan eteen. Arvostan ja kunnioitan jokaista asiakastani tästäkin syystä aivan äärettömän paljon ja nostan hattua jokaiselle, joka kamerani eteen tulee. Olen kiitollinen, onnellinen ja iloinen siitä kunniasta sekä luottamuksesta, että saan heidät kuvata kauneimmillaan. Iso ja nöyrä kiitos jokaiselle rohkealle naiselle, joka kamerani eteen on tullut tai on tulossa, olette te vaan huikeita!

Rakkaudesta valokuvaukseen ja boudoir kuvaukseen, päätin viime vuonna hius -ja kauneusalan ammattilaisen kanssa järjestää keväiset boudoir kuvauspäivät. Päivät myytiin loppuun nopeasti ja ne täyttyivät iloisista ilmeistä, ihailevista huokauksista, rennosta fiiliksestä & höpöttelystä. Sain kuvata yhteensä 13 ihastuttavaa naista, jotka osallistuivat päiväämme läheltä ja kaukaa. Kokemus oli palautteesta päätellen ihan mieletön niin ihanille asiakkaillemme kuin myös meille ammattilaisille.

 

Tästä intoutuneena ja innostuneena päätin järjestää samanlaisen hemmottelupäivän myös tänä vuonna. Kuvauspäivät järjestetään jälleen Turussa perjantaina 20.4.2018 & lauantaina 21.4.2018 studiollani Raunistulan Barkerilla. Kaunis studioni huokuu vanhaa tunnelmaa valoisine huoneineen ja isoine ikkunoineen joista valo tulvii kauniisti sisään vanhan puuvillatehtaan ikkunaraameista. Valkoinen puulattia ja punainen tiiliseinä tuovat omat tunnelmalliset mausteensa kuviin, jotka ovat ainutlaatuinen osa monipuolista studiotani. 

 

Kuvauspäivä alkaa lasilla kuohuvaa ja pientä naposteltavaa samaan aikaan huippuammattilaisen kanssa lookia suunnitellessa. Tänä vuonna ihastuttavan ja hehkeän lookin sinulle loihtii Sonja Määttänen Turun Elyciasta. Sonjan varmalla tyylisilmällä sinulle luodaan tyylillesi uskollinen kampaus & meikki, jotka yhdessä korostavat parhaita puoliasi. Kauniin lookin valmistuttua siirrymme kuvaukseen, josta asiakas saa jälkikäteen itse valita 10 kappaletta kuvia, joko herkkinä värikuvina tai syvinä mustavalkokuvina.

 

Kuvauspäivän hinta on 399€ (sis. 24% ALV) ja se sisältää ammattilaisen tekemän kampauksen, meikin sekä 10 kuvaa digitaalisesti toimitettuna. 
Kuvauksesta tulee kattava lisäinfo varaajille lähempänä kuvausta. Paikkoja on muutamia enää jäljellä, joten laita viestiä hello@pauliinatahkapaa.com tai messagea Facebookissa Pauliina Tähkäpää Photography .

 

Lämpimästi tervetuloa, ihana nähdä sinut huhtikuussa!

 

(Kaikkiin postauksen kuviin on pyydetty lupa julkaisuun kuvattavalta)

Share on Facebook
Please reload